Litt om alt

Det å komme ut av hulen kan forbindes med mange ting. Jeg har ikke tenkt å skrive om slike ting som kanskje du tenker på, men jeg har tenkt å bruke siden til å skrive litt om det som «ramler meg inn» der og da. Det kan bli mye sport, rengjøring av hagedammenmen det kan også bli andre ting jeg «henger meg opp i» som skjer rundt i hverdagen. Jeg er et menneske med mange tanker, men det er ikke alt som er like greit å fyre løs med. Mye er sprøtt og rart, mye er naturlige spørsmål og ja det er også helt normale ting!

Litt om meg selv

Jeg er over halvveis til hundre år gammel. Jeg er fra sentrale Østlandet, og har bodd flere steder der. Men aldri veldig langt av gårde de fleste gangene. Men de senere årene har jeg flyttet veldig langt. Nesten helt til den andre siden av jordkloden til Sørøst Asia. Jeg kommer sikkert mer tilbake til dette senere. Jeg har vært gift en gang, men er skilt i dag. Vi fikk heldigvis ingen barn sammen så det er ingen andre enn meg og partneren som var innblandet i den skilsmissen. Men vi er heldigvis meget gode venner den dag i dag, da det var helt andre ting som forårsaket mesteparten av årsaken til at vi skiltes. Greit nok i dag, men veldig trist den gagen det skjedde.

Dagens samfunn

Nyheter dukker jo opp nesten konstant hele døgnet. I større og mindre utgaver selvfølgelig. Nå om dagen er jo de store nyhetene rasfaren og raset ved Mannen i Norge, samt alle diskusjonene om bomringer i hele landet. Her er det jo mange som har meninger om det siste.  Ute i verden er vel valget i Sverige nettopp forårsaket noen diskusjoner. Alle hendelsene med bilbranner som startet i Sverige og som også nå har spredd seg hit til Norge. Uværet som er i ferd med å treffe Filippinene – kanskje det mest utsatt landet i verden for slikt uvær. Kanskje i tillegg til USA som ofte også rammes av slikt uvær. Det er jo en stor og hard tropisk storm som herjer der også nå om dagene dessverre. Og dessverre er det nå bekreftet om to mennesker som er døde nettopp på grunn av denne stormen. La oss håpe det beste og at været blir bedre på alle steder meget snart. Så er det slutten på sommeren, med høstens ankomst. Og etter høsten så kommer vinteren som noen liker og andre misliker.

Sport

Sommerens mange sporter er i ferd med å avslutte sine sesonger og snart er det tid for vinter halvårets sporter å starte sine sesonger. Personlig trives jeg veldig med å følge med på sykkelsporten. I hvert fall så mye jeg har tid til med de som sykler profesjonelt. Men også de som har en meget lang sesong er i ferd med å bli ferdige for 2018 sesongen nå, og gå inn i en hvile og treningsperiode foran neste års sesong. I skrivende stund er årets siste Grand Tour i Spania straks klar og det er vel et av det store mest kjente rittene. Det er garantert mange andre mindre ritt, men da med mindre og mindre deltakelse av de beste sykkel rytterne i verden for en periode.

Sport