Litt fotball i dag

Da var det helg igjen og det ser ut til at det blir nok en inne helg med mye tid foran Pc og TV. Pc kan man alltid finne noe å sysselsette seg med, mens det er vel først og fremst sport som gjelder på TV for min del. Litt matlagning blir det sikkert også når man først skal tilbringe hele tiden her hjemme. Det kan bli avgjort i flere av avdelingene i Norsk fotball denne helgen. Og det er jo landskamp på lørdagen. Skulle ikke forundre meg om det var en hockey kamp eller flere også. Samt at det garantert er noe annen sport et eller annet sted også.

Landskamp i fotball

Norges A landslag skal ut i kamp mot Slovenia. Dette er deres tredje kamp i UEFA Nations League. De har frem til i dag en seier og ett tap mot henholdsvis Kypros og Bulgaria. Med tre poeng etter to kamper ligger de på annen plass bak Bulgaria som har vunnet begge sine to første kamper. Det er kun vinnerne i hver gruppe som går til divisjonen over. Dette er tredje divisjonen i UEFA systemet eller divisjon C som de kaller den. Norge leder sin kamp mot Slovenia til pause med 1-0 etter en scoring på overtid i første omgang. Sluttresultatet blir 1-0 og Norge har i hvert fall ikke svekket sin posisjon i gruppen.

Landskamp i fotball

Men nå kommer Bulgaria på besøk på Ullevål neste uke, så da skal det vel avgjøres om Norge har noen sjanse til å vinne gruppen eller ikke. Jeg regner jo med at Bulgaria slår Kypros senere i kveld.

Damefotball

I dag ble det spilt semi finale i den norske cupen for damer. For en kamp vi fikk se. Røa mot Lillestrøm med sistnevnte som megastore favoritter. De har vel ikke tapt en kamp på meget lenge. Men i dag skulle du virkelig få motstand.

Damefotball

Røa sjokkerer dem og scorer allerede veldig tidlig i første omgang. Og i løpet av omgangen doblet de ledelsen slik at det stod 2-0 til Røa ved pause. Og i annen omgang var Røa på farten direkte igjen og økte ledelsen til 3-0. Når var de fleste sikker på at LSK skulle tape denne semi finalen. Men de ga aldri opp og kjempet meget iherdig og viste hvilke godt lag de er. 3-0 ble til 3-1, 3-2 og til slutt stod det 3-3. Det resultatet stod også etter to ganger femten minutter ekstra omganger. Så da var det straffekonkurranse som måtte til for å finne den første finalisten til den norske cup finalen for damer 2018. Her klarte ikke Røa å følge opp og det var avgjort allerede før alle straffene var tatt. Hvem som blir LSK sin motstander i finalen er ikke klart før i morgen ettermiddag. Det blir enten Klepp eller Sandviken. Finalen skal spilles 1. desember.

Håndball

Larvik har også spilt kamp i damenes Champions League i ettermiddag. De vant knepent 23-22 over ZRK Buducnost T-Mobile fra Montenegro. Larvik har da to poeng etter to kamper i sin gruppe i Champions League.