Høysesong for sykkelritt

thumbnail

Joda sykkelsesongen var godt i gang allerede når jeg skrev den forrige artikkelen her på sidene, og den er enda lenger inne i sesongen når selvfølgelig. Det er på slutten av vårens klassiker sesong nå og det nærmer seg både de store tourene ute i Europa, samt at det nærmer seg de største rittene i Norge. De er jo alltid litt spesielle og ikke minst å følge med på hvem av våre profesjonelle ryttere kommer hjem for å delta. I år er litt ulike de tidligere årene, men antall ritt blir vel det samme for de største lagene.

Les Mer »

Allerede i gang

thumbnail

Det er kanskje en av årsaken blant flere til at jeg stortrives med å følge md på denne sporten. Sesongen deres er meget lang og strekker seg nesten utover hele året. Det er kun noen få måneder det er stille. Men da finnes det annen god sport på TV å følge med på.

Les Mer »

Høytid med sykdom i huset

thumbnail

Det nærmer seg en av årets største høytider, men med hard sykdom i huset så er alt veldig usikkert.

Les Mer »

Fotball 2019

thumbnail

Selv om sesongen for fotball i Norge er over og det kun er noen få kamper om kvalifisering igjen så klarer jeg ikke å slippe den norske fotballen helt. Jeg tenker da ganske lokalt egentlig, men også litt på annen fotball.

Les Mer »

Sport igjen

thumbnail

Fotballsesongen er så godt som over for all nå her i Norge. Det begynner å bli for kaldt ute til å kunne spille fotball utendørs i hvert fall. Mens det er faktisk en og annen kamp som gjenstår og det er viktige kamper. Cupfinalene både for herrer og damer gjenstår, og noe meget viktig kamper for de lagene som kjemper om opp eller mot nedrykk i ulike divisjoner. Vinteren er i ferd med å fest sitt grep og det ser vi for det kommer mer og mer vintersport i massemedia.

Les Mer »

Sykdom – menneske 1-0

thumbnail

Det er garantert mange med meg som har opplevd at sykdommen har vunnet dessverre.

Les Mer »

Sports oppdatering

thumbnail

Det er litt mellomsesong på de store sportene jeg har mest interesse for. Eller sportene ruller nok, men de delene jeg er interessert i er litt roligere en liten periode nå. Syklistene har i de fleste tilfeller tatt litt pause fra topp idretten sin og har en velfortjent pause eller ferie. Før de ganske sikkert starter opp med hardtreningen foran neste sesong ganske snart – OM de ikke allerede har startet den. Og lokal fotballen er ferdige med sin serie – der er det kvalifiseringer til opp og nedrykk som gjenstår – spennende nok i og for seg. Og det er enda noen dager igjen før vinteridretten ruller for fullt. […]

Les Mer »

Tungt å se og følge på nært hold

thumbnail

Det å leve med noen nær som har fått diagnosen med kreft er jammen tøffere og en større påkjenning enn hva jeg kunne forestille meg. Det kommer utfordringer nesten på løpende bånd som man ikke har tenkt på. Sykdommen er en ting og alt det den medfører av lege besøk, sykehus besøk, avtaler her og avtaler der. Men det er jammen så mye mer som skjer i den nære verdenen rundt den syke at det er nesten umulig å forestille seg en slik situasjon uten å ha opplevd dette. Og jeg håper du IKKE får oppleve det – for det er ikke noe gøy situasjon!

Les Mer »

Mer diverse sport

thumbnail

Har blitt litt mye fotball skriving kanskje. Men det er jo høytid for fotball og avgjørelser nå om dagene da.

Les Mer »

Litt fotball i dag

thumbnail

Da var det helg igjen og det ser ut til at det blir nok en inne helg med mye tid foran Pc og TV.

Les Mer »